viernes, 29 de junio de 2012

Calendari activitats de JULIOL


Durant el mes de JULIOL em preparat aquestes activitats. Esperem que us agradin molt i que convideu als vostres amic i amigues que tinguin fills petits a conèixer el grup.

3 Juliol--- Parlem de la Doula i el curs de formació que comença al setembre. Tindrem a la Myriam Masso de convidada perquè li puguem fer moltes preguntes. És mare de dos nenes, assessora de lactància de Mares d'Orient i doula.

7 Juliol ---- Primera sortida en dissabte, per tota la família !!! Anem tots junts a la piscina de Vallromanes. Podem portar entrepans i passar allà el dia, gaudint de l'estiu i conèixer altres famílies.*



10 Juliol --- Rotllana sobre rabietes i conflictes. Parlem sobre la etapa de les rabietes dels nostres petits. Compartim aquells moments, no massa fàcils, amb altres pares, i així entre els consells d'uns i d'altres comprendrem i viurem millor una etapa tant normal com qualsevol altre.

17 Juliol --- Compartim webs. Fem una rotllana per compartir diferents recursos webs que coneixem. Us animem a participar i aportar les vostres pagines, blocs i webs favorits.

24 Juliol --- Sessió Part Natural. Parlarem sobre el meravellós món del part natural. Tota aquella informació important que cal saber quan prens una decisió com aquesta; com vols que sigui el teu part ? un moment especial i increïblement emocionant, un instant únic a la teva vida, el naixement del teu fill !!!


31 Juliol --- Juguem amb l'aigua !! per acomiadar-nos abans de les vacances, res millor que refrescar-nos amb l'aigua. Farem jocs d'aigua amb els nostres petits.


*Desde el grup hem fet una proposta per totes aquelles famílies interessades en anar a la piscina durant el mes de Juliol. La piscina de Vallromanes es molt tranquil·la i acollidora. El preu del bono, tot el més de Juliol es de 35 euros l'adult (els petits fins a 4 anys no paguen) i, hi pots anar l'estona que volguis. Podem reunir-nos allà tots els matins o tardes amb altres famílies i passar una estoneta fresqueta.


El grup petits mestres marxa tot l'agost de vacances. Però ens veiem al setembre amb més activitats i moltes ganes ... de tornar a trobar-nos !!


Us desitgem unes bones vacances.


L'equip petits mestres