viernes, 4 de enero de 2013

Programació Gener 2013


Bon any a tothom !! s'acaben les festes i començem amb molta força les nostres reunions setmanals.

Passem el link de la pel·lícula LA EDUCACIÓN PROHIBIDA perque qui no l'hagi vist encara, pugui veure-la durant aquests mes, ja que l'última sessió del mes de gener la dedicarem a parlar d'aquest
interessant documental.
Enllaç: La Educación prohibida
(http://www.youtube.com/watch?v=-1Y9OqSJKCc)

8 Gener ---- Primera trobada del nou any 2013. Compartim moments nadalencs. Si voleu podeu oferir al petit de la casa que esculli una joguina per portar al grup i així compartir amb els altres nens i jugar  tots plegats, mentre els pares parlem de les noves propostes i activitats que farem aquest any al grup de criança.

15 Gener ---- Compartim receptes, ideas de menus i ''truquets'' gastronòmics  Parlem del menjar, que ens agrada menjar i quines son les receptes que ens agradaria compartir. Entre tots segur que sortiran moltes cosetes per ampliar els nostres coneixements sobre alimentació sana i natural.

22 Gener --- Conferencia sobre metodologia Waldorf. Ens visitaran de l'espai infantil La Llum de la Garriga. Podrem preguntar dubtes i el que vulguem sobre aquesta metodologia i sobre el dia a dia amb els nens i nenes de La Llum i els seus familiars.

29 Gener --- Reflexions generals sobre les jornades d'educació que em tingut aquests mesos al grup. També debatrem sobre la pel·lícula documental de L'EDUCACIÓ PROHIBIDA.

Us esperem a tots, com sempre, a les 17.30h. a la sala interior de la Hípica Don Caballo.

L'equip Petits Mestres