jueves, 1 de noviembre de 2012

Programació Novembre 2012

Començem les jornades educatives que tindrà lloc intercaladament amb altres sessions, durant els propers mesos. Creiem molt interessant poder parlar d'aquest tema obertament amb altres families i debatre sobre totes les opcions possibles que tenim com a pares, de buscar i triar, l'educació dels nostres petits.

Os presentem la programació de Novembre. Tindrem una visita especial de la botiga de joguines de fusta de les franqueses. Inaugurem la primera sortida de diumenge en família.
També anunciem, que degut a que ja va fent més fresqueta  i que de seguida es fa fosc, a partir d'ara, ens trobarem a la sala interior del centre de dia, que la hípica Don Caballo ens ofereix durant l'hivern.
aquí la web de la hípica per mirar on esta situada, per els que encara no coneguin petits mestres.)
-Esta situada, davant de la dutxa dels cavalls, es a dir, pujant la rampa de la esquerra, i tot just l'edifici que trobem a la dreta, allà esta la porta d'entrada a la sala. Si no ens trobeu poder preguntar al bar de la hípica o trucar al 669 618 020 (Anabel )

Dimarts 6 novembre ---  Rotllana Introducció sobre l'educació. Debatrem obertament sobre un tema tant important com es l'educació dels nostres fills.

Diumenge 11 novembre --- I Sortida familiar  Anirem a passar el dia al parc de Palau de Plegamans on pujarem al trenet i gaudirem de la natura tots plegats. Quedem a la ''estació del trenet'' a les 11h. del matí. Porteu entrepans, carmanyoles i el que volgueu, per quedar-nos a dinar al parc.
podeu trobar la direcció a la web del trenet. http://www.trenpalau.com/
Us animem a venir, conèixer altres famílies i passar un dia diferent amb els nostres petits.

Dimarts 13 novembre --- Ens juntem a la Hípica Don Caballo, com sempre, per xerrar mentres els nostres petits juguen.

Dimarts 20 novembre --- Parlem de les joguines. Tindrem la visita de Anna Salguero, pedagoga especialitzada en infància i família, doula i assessora en criança.
Amb la col. col·laboració de KINUMA.COM,botiga especialitzada en joguines de fusta.

Dimarts 27 novembre --- Seguim debatim sobre l'educació. Espai per compartir experiències, dubtes, alegries i el que sortir... gaudim com sempre dels cercles tant especials que es crean a Petits Mestres.

Dijous 29 novembre --- Homescholling  --- Tindrem la visita de una mama homescholling  per parlar sobre l'educació a casa. Ens explicarà la seva experiència personal, el dia a dia de la seva família, que ha triat aquesta opció per l'educació dels seus fills.

Tingueu en compte que aquesta última sessió es en dijous !!!

Us hi esperem !! Recordeu que ens trobarem a la sala tancada de la hípica, més calentons en aquest hivern, que acaba de començar.

Per qualsevol coseta, podeu trucar-nos !!
recordem algun telèfon:  Anabel 669 618 020

L'equip de Petits Mestres